El Temps a Tarragona: Possibilitat de més ruixats

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 11 d'agost

10 agosto 2020 17:25 | Actualizado a 10 agosto 2020 17:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel mig ennuvolat en general, amb nuvolositat més trencada al nord-est, fins a mig matí i de nou al final del dia per la circulació de núvols alts i mitjans de sud-oest a nord-est. Durant la resta de la jornada estarà serè o poc ennuvolat si bé creixeran nuvolades a partir de migdia al Pirineu i al Prepirineu que deixaran el cel localment molt ennuvolat, sobretot a l'extrem nord de la serrada. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral fins a primeres hores del matí i al final del dia.

Pluja

De matinada és possible alguna precipitació feble, aïllada i minsa a punts del terç oest. A partir de migdia s'esperen alguns ruixats d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu, sobretot al sector nord, localment acompanyats de tempesta i de calamarsa. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima i màxima semblant, tret de l'extrem nord-est on la màxima baixarà lleugerament. L'ambient serà xafogós en conjunt. La temperatura mínima es mourà entre els 12 i els 17 ºC al Pirineu, entre 15 i els 20 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre els 18 i 23 al prelitoral i al litoral. Pel que fa a la màxima, oscil·larà entre els 33 i els 38 ºC a Ponent, entre els 27 i els 32 ºC al litoral i al Pirineu i entre els 31 i 36 ºC a la resta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final de dia. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud i est fluix amb alguns cops moderats en general. Serà més reforçat al litoral nord durant la tarda amb algun cop fort.

Tendència per demà

De matinada i fins a primeres hores del matí hi haurà el cel mig ennuvolat per la circulació de núvols alts i mitjans. A partir de llavors, dominarà el cel serè o poc ennuvolat amb el creixement de nuvolades a punts del Pirineu i del Prepirineu on el cel quedarà molt ennuvolat o cobert durant la tarda. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral fins a primeres hores del matí i al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari