El Temps a Tarragona: Possibilitat de ruixats

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 10 de maig 

09 mayo 2021 18:16 | Actualizado a 09 mayo 2021 18:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert, sobretot a la meitat nord. Al matí minvarà la nuvolositat i fins a migdia, el cel estarà poc ennuvolat per núvols alts tret de punts de la meitat est on el cel quedarà mig, o localment molt, ennuvolat. A partir de llavors, creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel mig o molt ennuvolat en aquests sectors. A banda, fins a les primeres hores del matí i al final del dia, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Pluges

S'espera precipitació de matinada a la meitat nord i est. A partir de mig matí, se n'espera a punts del Pirineu i de l'interior del quadrant nord-est. Malgrat tot, a partir de migdia també n'és de probable a altres punts de muntanya de la serralada prelitoral i n'és de possibles a zones pròximes. Serà d'intensitat entre feble i moderada. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i es donarà al final del dia a punts de l'interior. Es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord i entre 10 i 15 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament, localment moderadament a Ponent, si bé serà similar o pujarà a punts del quadrant nord-est. Es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, i entre 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, localment regular al litoral fins a primeres hores del matí.

Vent

De matinada s'imposarà el component nord i oest, de mestral al terç sud i de tramuntana a l'Empordà, d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts als dos extrems del litoral. Malgrat tot, a partir de migdia s'imposarà el component sud en general entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari