Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Possibles ruixats entre Salou i el Garraf

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 17 de febrer 

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Temps a Tarragona: Possibles ruixats entre Salou i el Garraf

El Temps a Tarragona: Possibles ruixats entre Salou i el Garraf

Situació general

Fins a migdia, el cel estarà serè en general tot i que hi haurà núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central que minvaran durant el matí, si bé es mantindran alguns intervals de núvols al sud de la Costa Brava i litoral central. A partir de migdia, hi haurà un augment general de la nuvolositat que deixarà el cel molt ennuvolat en conjunt, o puntualment cobert preferentment al litoral i prelitoral central i al vessant nord del Pirineu.

Precipitacions

A partir de migdia s'espera precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que baixarà dels 2000 als 1400 metres aproximadament. A partir del vespre, també s'esperen alguns ruixats febles a l'interior del quadrant nord-est, i al final del dia és possible algun ruixat aïllat entre el cap de Salou i Garraf.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Tot i això, a cotes mitjanes i altes del Pirineu serà entre moderadament i acusadament més baixa i es donarà al final del dia. Es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 6 i 11 ºC al prelitoral i entre els 8 i 13 ºC al litoral. La temperatura màxima pujarà lleugerament a la meitat sud i a Ponent, tot i que al litoral sud podrà pujar moderadament, mentre que a la resta del país serà similar o lleugerament més baixa, sobretot al nord-est. Al Pirineu i Prepirineu se situarà entre els 13 i 18 ºC i entre els 15 i 20 ºC a la resta, tot i que podrà ser puntualment més alta a la meitat sud i Ponent.

Visibilitat

Serà entre bona i excel·lent en general, malgrat que a punts del litoral i prelitoral serà localment regular, o dolenta de matinada, així com al vessant nord del Pirineu on empitjorarà transitòriament durant la tarda. A banda, hi haurà bancs de boira o boirina matinals a la depressió Central, sobretot a Ponent.

Vent

Al litoral bufarà de component sud entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a migdia entre el delta del Llobregat i el Baix Empordà; tot i això, de matinada serà més fluix i amb estones de vent variable al litoral sud, mentre que al nord del cap de Creus serà fluix i de direcció variable tot el matí. A la resta del territori, bufarà fluix i variable de matinada i al matí s'imposarà el component oest entre fluix i moderat, sobretot a la meitat oest. A partir de migdia, començarà a bufar tramuntana a la Costa Brava que s'anirà intensificant amb el pas de les hores fins a bufar moderada amb ratxes fortes i algunes de molt fortes al final del dia al nord del cap de Creus. A la resta, el component oest tendirà a quedar restringit al terç oest, amb cops forts de mestral a la vall de l'Ebre, mentre que a la resta del territori el vent tendirà a quedar fluix i variable amb predomini del component sud i est.

Temas

Comentarios

Lea También