Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Possibles ruixats febles a la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 18 de novembre 

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns 18 de novembre 

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 18 de novembre 

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert de matinada i entre mig i molt ennuvolat durant el matí. A partir de migdia la nuvolositat minvarà progressivament de nord a sud i el cel tendirà a quedar serè o poc ennuvolat en general, malgrat que a punts de l'altiplà Central i al vessant nord del Pirineu persistiran alguns estrats baixos que deixaran el cel mig ennuvolat.

Precipitacions

De matinada s'espera precipitació feble i dispersa en general, si bé a l'extrem nord-est del territori serà localment moderada i no es descarta que vagi acompanyada de tempesta. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.000 metres, localment més baixa al Massís de l'Albera. A més, a la tarda no es descarta algun ruixat local i feble al sector central del litoral. Les acumulacions de precipitació seran minses o localment poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament o moderadament a la meitat est del territori, baixarà lleugerament a la meitat sud del litoral i del prelitoral i es mantindrà similar a la resta del país. Se situarà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, entre -3 i 2 ºC al Prepirineu, entre -1 i 4 ºC a la depressió Central, entre 0 i 5 ºC al prelitoral i entre 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima experimentarà un descens lleuger en general: se situarà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, localment més baixa a l'altiplà Central, i entre 10 i 15 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, malgrat que fins a mig matí serà regular o dolenta en valls i fondalades de l'interior del territori per la presència de bancs de boira i boirines, localment persistents al nord de la depressió Central fins a migdia.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts de mestral al terç sud i de tramuntana o gregal al litoral nord; en aquest darrer sector hi haurà cops molt forts. Independentment, a l'interior hi haurà moltes estones de vent fluix i de direcció variable, sobretot fins a mig matí i de nou al final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También