El Temps a Tarragona: Possibles ruixats febles fins a mig matí

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 23 de setembre

22 septiembre 2019 19:03 | Actualizado a 22 septiembre 2019 19:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts que s'aniran fent més abundants a partir del migdia. Per altra banda, al matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i al quadrant nord-est. Independentment, al quadrant nord-est i al prelitoral creixeran algunes nuvolades durant la tarda. 

Pluja

No es descarten ruixats aïllats al sector central i sud del litoral fins a mig matí. Seran d'intensitat entre feble i moderada i deixaran acumulacions entre minses i poc abundants.

Temperatura

Temperatura lleugerament més baixa. La mínima localment baixarà de manera moderada a l'interior. La mínima se situarà entorn del 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 15 i 20 ºC al litoral i entre 11 i 16 ºC a la resta. La màxima es mourà entre 19 i 24 ºC al Pirineu i entre 24 i 29 ºC a la resta del territori.

Vent

De matinada bufarà fluix i de direcció variable al litoral central i de component nord i oest entre fluix i moderat a la resta del territori, més reforçat als dos extrems. A partir de matí s'imposarà el vent de component oest a l'interior i de component sud i oest al litoral, entre fluix i moderat. Amb tot, al quadrant nord-est bufarà fluix i de direcció variable

Comentarios
Multimedia Diari