El Temps a Tarragona: baixa la temperatura mínima però la màxima es mantè

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 2 d'agost

01 agosto 2020 15:36 | Actualizado a 01 agosto 2020 16:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors, creixeran nuvolades al quadrant nord-est, on quedarà mig o molt ennuvolat, o localment cobert, i a punts de la resta del Pirineu i Prepirineu. A més, arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, sobretot al final del dia. A partir del vespre, també quedarà mig o molt ennuvolat a punts del litoral i prelitoral central i la Catalunya Central. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu al llarg del dia, més trencats al centre de la jornada.

Pluja

A partir de migdia s'esperen alguns ruixats, acompanyats de tempesta a l'interior del quadrant nord-est. A partir del vespre, també s'espera algun ruixat més local al litoral i prelitoral central, i és probable a punts de la Catalunya Central. Seran febles o moderats i deixaran quantitats de precipitació minses o poc abundants.

Temperatura

Temperatura mínima i màxima en lleu descens, si bé el descens de temperatura màxima localment serà moderat a l'interior del país. Tot i així, la màxima es mantindrà similar al litoral sud. La temperatura mínima es mourà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu, entre els 15 i 20 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 17 i 22 ºC al prelitoral i entre els 20 i 25 ºC al litoral. La temperatura màxima se situarà entre els 27 i 31 ºC al Pirineu, més baixa a la Val d'Aran, i al litoral central i nord, i entre els 31 i 36 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, localment regular fins a primeres hores del matí i de nou a partir del vespre a punts del sector central del litoral, així com a punts del Pirineu durant la tarda. Al vessant nord del Pirineu, la visibilitat serà regular o localment dolenta de matinada i de nou a partir del vespre.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i final del dia. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud al litoral i prelitoral, i de component oest a la resta del país. Bufarà fluix amb cops moderats. Independentment, a l'extrem nord de l'Empordà bufarà tramuntana moderada, amb cops forts al principi i final del dia; i mestral moderat al sud del país fins a mig matí i al final del dia.

Tendència per demà

Cel entre mig i molt ennuvolat, o localment cobert, a la meitat est al llarg del dia, amb més clarianes durant el matí. A la resta, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat fins a primeres hores del matí, amb núvols que avançaran d'oest a est. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà d'oest a est i tendirà a quedar serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, a partir del final del matí creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i al massís del Port que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat o cobert. Al vespre, augmentarà la nuvolositat a la Catalunya Central i sector central del litoral i prelitoral. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà la presència de núvols baixos, més compactes al principi i final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari