El Temps a Tarragona: Precipitacions a qualsevol punt

La previsió meteorològica d'aquest divendres 1 de febrer

31 enero 2019 11:29 | Actualizado a 31 enero 2019 17:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat arreu de matinada. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà d'oest a est, si bé a partir de migdia creixeran i arribaran algunes nuvolades, que localment deixaran el cel molt ennuvolat a la meitat oest. Independentment, al vessant sud del Pirineu i el Prepirineu occidental estarà molt ennuvolat o cobert per núvols de retenció fins a mig matí, a partir d'aleshores quedarà mig ennuvolat.

Temperatures

La mínima pujarà lleugerament, tret de les cotes elevades del Pirineu on baixarà i es donarà al final del dia. La màxima serà similar. La temperatura mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 5 i 10 ºC a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, 10 i 15 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i el prelitoral, i entre 14 i 19 ºC a la resta del país, les més altes a les Terres de l'Ebre i a l'extrem nord-est.

Visibilitat

Al vessant sud del Pirineu i el Prepirineu Occidental serà regular o dolenta fins a mig matí, amb tendència a millorar a partir de llavors. A la resta serà bona o regular.

Vent

Bufarà vent de components sud i oest entre fluix i moderat, amb cops forts a cotes elevades i al litoral.

Tendència per a demà

El cel estarà mig ennuvolat en general, tot i que la nuvolositat serà més abundants al Prepirineu i al nord de la depressió Central on estarà molt ennuvolat. A partir de mig matí, augmentaran els núvols al vessant nord del Pirineu i quedarà cobert o molt ennuvolat la resta del dia.

Comentarios
Multimedia Diari