El Temps a Tarragona: Precipitacions disperses fins a mig matí

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 28 d'octubre

27 octubre 2021 10:22 | Actualizado a 27 octubre 2021 10:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada augmentarà la nuvolositat al litoral i el prelitoral, sobretot de la meitat nord i l'extrem sud on quedarà mig o localment molt ennuvolat. A la resta el cel estarà entre poc i mig ennuvolat, amb nuvolositat sobretot més compacta a partir de mitja tarda a punts de la meitat est i al vessant sud del Pirineu, on localment quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Pluja

Fins a mig matí s'espera alguna precipitació dispersa al litoral i prelitoral, sobretot als dos extrems del sector. A partir de llavors són possibles alguns ruixats al sector central del litoral i prelitoral i en són probables a la resta del quadrant nord-est. La precipitació serà d'intensitat feble o localment moderada, acumularà quantitats entre minses i poc abundants i localment no es descarta que vagi acompanyada de tempesta a punts del litoral.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta i màxima semblant o lleugerament inferior. La temperatura mínima voltarà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu, Prepirineu i Pla de Lleida, mentre que a la resta es mourà entre els 7 i 12 ºC en conjunt, tret del litoral central on podrà pujar fins al 15 ºC. Per la seva banda, la màxima es mourà entre els 16 i 21 ºC en general, si bé a punts del Pirineu podrà ser lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, si bé a estones serà localment dolenta a punts del litoral i prelitoral.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà de component nord i est entre fluix i moderat, si bé hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a la depressió Central. Des d'aleshores i fins al vespre s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable a l'interior i bufarà el terral al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari