El Temps a Tarragona: Precipitacions intermitents al llarg del dia

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 2 de desembre 

01 diciembre 2019 19:54 | Actualizado a 01 diciembre 2019 19:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al llarg de la jornada hi haurà intervals de núvols al terç sud, essent més abundants de matinada. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat. A banda, a ponent hi haurà estrats baixos que deixaran el cel molt ennuvolat, si bé tendiran a minvar al centre de la jornada. A la resta del país el cel estarà serè o poc ennuvolat.

Pluja

De matinada són probables alguns ruixats dispersos i febles al terç sud. S'acumularan quantitats minses o localment poc abundants. A banda, al llarg del dia s'esperen algunes precipitacions febles, intermitents i minses a cotes mitjanes i elevades del vessant nord del Pirineu. La cota de neu baixarà de 1.200 a 900 metres.

Temperatura

La temperatura serà entre lleugerament i moderadament més baixa, tant la mínima com la màxima. Els valors mínims es mouran entre -2 i 3 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 6 i 11 ºC al litoral. Per la seva banda, els valors màxims oscil·laran entre 7 i 12 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tret de les cotes més elevades de l'extrem sud del país on puntualment serà regular. A ponent es formaran bancs de boira que localment podran ser persistents, sobretot al nord de la zona. A banda, a cotes mitjanes i elevades del vessant nord del Pirineu la visibilitat serà regular o dolenta.

Vent

Al nord i al litoral de l'Empordà el vent bufarà entre moderat i fort de component nord. A la resta de la meitat nord del litoral i prelitoral el vent bufarà moderat amb alguns cops forts de component nord. A la resta del territori el vent bufarà fluix amb cops moderats de components nord i oest, tot i que de matinada i de nou al final del dia hi haurà moltes estones de vent fluix i de direcció variable a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari