El Temps a Tarragona: Predomini del sol però amb possibilitat de ruixats

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 13 d'agost

13 agosto 2020 18:09 | Actualizado a 13 agosto 2020 18:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per algunes bandes de núvols alts fins a mitja tarda. A partir de migdia creixeran nuvolades en àrees de muntanya del Pirineu i del Prepirineu i n'arribaran d'altres pel terç oest del país durant la tarda; en aquests sectors el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. També hi haurà núvols d'evolució diürna a punts del prelitoral. A banda, fins a migdia i de nou al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos al prelitoral sud i a la meitat sud del litoral que deixaran, localment, el cel molt ennuvolat o cobert.

Pluja

Al prelitoral sud i a la meitat sud del litoral s'espera alguna precipitació feble, aïllada i minsa fins a mig matí, tot i que és possible que localment sigui d'intensitat moderada i deixar quantitats poc abundants de precipitació. A banda, a partir de migdia s'esperen alguns ruixats febles i dispersos a punts del Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est; de probables al terç oest del país i en són possibles en punts del prelitoral. S'acumularan precipitacions entre minses i poc abundants i localment aniran acompanyades de tempesta.

Temperatura

Temperatura mínima similar i màxima semblant o localment lleugerament més baixa.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou al final del dia, si bé a la meitat sud del litoral predominarà el vent fluix de component est. La resta de la jornada predominarà el component sud entre fluix i moderat a l'interior i el component sud i est al litoral. Nogensmenys, a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable. A banda, a l'Alt Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, amb algun cop fort a l'extrem nord del sector, fins a migdia; a partir de llavors s'imposarà el component sud, sobretot migjorn.

Tendència per demà

Predomini de l'ambient assolellat fins a migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, i núvols d'evolució al prelitoral que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A banda, durant la tarda arribaran alguns núvols mitjans pel terç oest del país que deixaran el cel poc ennuvolat o puntualment mig ennuvolat. A més, al litoral i prelitoral sud hi haurà intervals de núvols baixos de matinada i fins a primera hora del matí que de forma més dispersa podrien mantenir-se durant la resta de la jornada al litoral. Per altra banda, també se'n podran formar a partir de mig matí a punts del litoral nord, mentre que al final del dia els intervals de núvols baixos augmentaran a tot el litoral.

Comentarios
Multimedia Diari