El Temps a Tarragona: Previsió estable

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 29 d'abril
 

28 abril 2021 09:00 | Actualizado a 28 abril 2021 16:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà molt ennuvolat o cobert al Pirineu i Prepirineu occidental al llarg del dia. A la resta del país estarà serè o poc ennuvolat en general fins a migdia, si bé de matinada quedarà entre mig i molt ennuvolat, sobretot a la meitat nord. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya i n'arribaran a partir de la tarda al terç oest, alhora que circularan núvols alts i prims per la resta del país. Amb tot, al llarg de la tarda el cel quedarà mig o molt ennuvolat en general. A banda, al final del dia hi haurà estrats baixos al litoral.

Precipitacions

De matinada i fins a mig matí s'espera precipitació feble i dispersa al Pirineu i Prepirineu Occidental. A partir de llavors, s'esperen ruixats d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu, al Prepirineu, al prelitoral i a altres punts de l'interior del quadrant nord-est, mentre que durant la tarda no es descarta que n'arribi algun a Ponent. Localment els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i no es descarta que de calamarsa. S'acumularan quantitats minses o localment poc abundants de precipitació. Cota de neu a l'entorn dels 2200 metres.

Temperatura 

La temperatura mínima pujarà lleugerament, sobretot al litoral on l'ascens serà localment moderat. La màxima serà similar.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, o localment regular sobretot al Pirineu i Prepirineu Occidental. A més, hi haurà alguns bancs de boira i boirina matinals a fondalades de l'interior.

Vent

A l'inici i al final del dia el vent bufarà fluix i variable. Al centre del dia bufarà de component sud entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari