El Temps a Tarragona: Previsió estable i sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 10 de novembre

09 noviembre 2020 10:38 | Actualizado a 09 noviembre 2020 21:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans més abundants fins a mig matí. Al centre de la jornada creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i a l'interior del nord-est. Independentment, fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos al litoral nord i de la depressió Central, que localment a punts de ponent podran persistir fins a migdia.

Precipitacions

És probable algun ruixat aïllat al Pirineu occidental fins a migdia. A partir de llavors s'esperen ruixats aïllats a punts del Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est; s'acumularan quantitats minses o localment poc abundants de precipitació. De matinada la cota de neu es situarà entorn dels 2.000 metres, i la resta de la jornada pujarà fins els 2.200 metres.

Temperatures

Temperatura semblant o lleugerament més baixa, tant la mínima com la màxima. La temperatura mínima oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 3 i 8 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 6 i 11 ºC al litoral, localment més alta a punts de sector central. Per la seva banda, la temperatura màxima es mourà entre els 15 i 20 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent, tot i que hi haurà bancs de boira o boirina matinal a punts de l'interior que al nord de Ponent podrà persistir fins al final del matí. Al centre del dia la visibilitat serà localment regular al Pirineu.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable en general, si bé al centre del dia predominarà el vent de component sud al litoral i el component oest a l'interior. Al principi i al final del dia, hi haurà terral al litoral. Independentment, bufarà mestral al terç sud fins a migdia i a l'interior de la vall de l'Ebre a partir de llavors, i tramuntana a l'extrem nord del litoral, fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari