El Temps a Tarragona: Pugen les mínimes

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 19 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 19 d'octubre

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 19 d'octubre

Situació general

Hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot al central i sud, així com a la depressió Central, que deixaran el cel mig, localment molt ennuvolat, si bé seran més trencats durant les hores centrals de la jornada. A la resta del territori el cel es mantindrà serè, amb el pas de bandes de núvols alts i prims. Al final del dia arribaran núvols baixos al vessant sud del Prepirineu i Pirineu.

Precipitacions

És possible alguna roina a punts del litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà lleugerament, si bé l'ascens serà localment moderat. Oscil·larà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i Prepirineu, més alta al vessant nord de la serralada, entre 14 i 19 ºC al litoral i al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant, tot i que al terç oest i a l'extrem nord-est i al Pirineu i Prepirineu pujarà lleugerament o moderadament; oscil·larà entre 21 i 26 ºC arreu del territori, si bé puntualment serà superior al nord de l'Empordà.

Visibilitat

Visibilitat excel·lent al Pirineu i Prepirineu. A la resta serà bona i regular a la resta, malgrat que serà localment entre regular i dolenta fins a mig matí a punts del litoral, del prelitoral i de la depressió Central per la presència d'alguns bancs de boira o boirina.

Vent

A l'inici del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Durant la resta del dia bufarà el vent de component sud entre fluix i moderat, més reforçat a la tarda al litoral i prelitoral nord i al litoral central on hi haurà alguns cops forts. Al final del dia tornarà a quedar fluix i de direcció variable en conjunt, tret del litoral i prelitoral nord i sud on es mantindrà el vent de component sud entre fluix i moderat.

Temas

Comentarios

Lea También