El Temps a Tarragona: Pugen les mínimes

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 19 d'octubre

18 octubre 2021 08:45 | Actualizado a 18 octubre 2021 16:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot al central i sud, així com a la depressió Central, que deixaran el cel mig, localment molt ennuvolat, si bé seran més trencats durant les hores centrals de la jornada. A la resta del territori el cel es mantindrà serè, amb el pas de bandes de núvols alts i prims. Al final del dia arribaran núvols baixos al vessant sud del Prepirineu i Pirineu.

Precipitacions

És possible alguna roina a punts del litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà lleugerament, si bé l'ascens serà localment moderat. Oscil·larà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i Prepirineu, més alta al vessant nord de la serralada, entre 14 i 19 ºC al litoral i al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant, tot i que al terç oest i a l'extrem nord-est i al Pirineu i Prepirineu pujarà lleugerament o moderadament; oscil·larà entre 21 i 26 ºC arreu del territori, si bé puntualment serà superior al nord de l'Empordà.

Visibilitat

Visibilitat excel·lent al Pirineu i Prepirineu. A la resta serà bona i regular a la resta, malgrat que serà localment entre regular i dolenta fins a mig matí a punts del litoral, del prelitoral i de la depressió Central per la presència d'alguns bancs de boira o boirina.

Vent

A l'inici del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Durant la resta del dia bufarà el vent de component sud entre fluix i moderat, més reforçat a la tarda al litoral i prelitoral nord i al litoral central on hi haurà alguns cops forts. Al final del dia tornarà a quedar fluix i de direcció variable en conjunt, tret del litoral i prelitoral nord i sud on es mantindrà el vent de component sud entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari