El Temps a Tarragona: Pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 30 d'octubre 

29 octubre 2020 23:15 | Actualizado a 29 octubre 2020 23:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

En general el cel romandrà serè, tot i que creuaran algunes franges de núvols alts i prims. Amb tot, hi haurà estrats baixos matinals a punts de la depressió Central i valls del Prepirineu i al vespre a punts del litoral, sobretot de la meitat nord.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant. Es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i litoral nord i entre 8 i 13 ºC a la resta, tot i que podrà ser puntualment més alta a punts del litoral central. La màxima serà lleugerament o moderadament més alta. Es mourà entre 17 i 22 ºC al Pirineu i entre 20 i 25 ºC a la resta, puntualment més baixa a punts de l'altiplà Central.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, serà puntualment regular a punts de la depressió Central i valls del Prepirineu durant les primeres hores del dia i en trams del litoral a partir del vespre.

Vent

De matinada i a la nit, el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma, i bufarà terral entre fluix i moderat al litoral. Durant les hores centrals del jorn bufarà de component sud fluix amb cops moderats al litoral i prelitoral, i continuarà fluix i de direcció variable a la resta de l'interior, però amb intervals de component sud i oest al migdia.

Comentarios
Multimedia Diari