El Temps a Tarragona: Pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 27 de juliol

26 julio 2021 18:10 | Actualizado a 26 julio 2021 18:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia el cel romandrà serè o poc ennuvolat. Amb tot, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades i núvols d'evolució diürna a zones de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu. Aquests núvols s'estendran a zones properes i deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat en aquests sectors. Independentment, de matinada hi haurà núvols baixos a punts de la depressió Central, al Pirineu i Prepirineu, com també a la meitat sud del litoral i prelitoral on, de nou, se'n tornaran a formar de cara al final del dia.

Precipitacions

Al llarg de la tarda no es descarta algun ruixat, feble i minso, al Pirineu, sobretot al vessant nord de la zona.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa; rondarà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre els 14 i 19 ºC a la resta, si bé a punts del litoral podrà enfilar-se fins als 23 ºC. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament; voltarà entre els 26 i 31 ºC al litoral i al Pirineu i entre els 29 i 34 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent arreu.

Vent

Fins a mig matí i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable amb predomini del terral al litoral. A partir de llavors girarà a component sud i oest arreu, fluix amb cops moderats, més reforçat al litoral nord durant la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari