El Temps a Tarragona: Més calor i xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 9 de juliol

08 julio 2020 16:48 | Actualizado a 08 julio 2020 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà entre poc i mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, més freqüents a la meitat sud i oest del país. A més, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu on deixaran el cel molt ennuvolat, puntualment cobert. Independentment, de matinada hi haurà núvols baixos a punts del litoral sud.

Precipitacions

S'esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, Prepirineu i al massís dels Ports a partir de mig matí quan també en són possibles de més aïllats a la meitat oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Els xàfecs aniran acompanyats localment de tempesta i calamarsa o pedra. Per altra banda, és possible que al Pirineu i Prepirineu els xàfecs a la tarda siguin d'intensitat forta.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament, sobretot a la meitat oest. Se situarà entre entre 13 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral central i sud, i entre 14 i 19 ºC a la resta. La temperatura màxima serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre 27 i 32 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 31 i 36 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, tot i que fins a primera hora del matí serà regular al litoral sud i, entre regular i dolenta en zones de muntanya en moments de xàfec.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final del dia en general. Al centre de la jornada s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud arreu.

Previsió per demà

El cel estarà poc, puntualment mig, ennuvolat fins a mig matí pel pas d'alguns núvols alts i mitjans. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu, que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert en aquests sectors. Al final del dia minvarà la nuvolositat, tret del vessant nord del Pirineu on el cel es mantindrà cobert, mentre que a les Terres de l'Ebre es formaran intervals de núvols baixos.

Comentarios
Multimedia Diari