El Temps a Tarragona: Pugen les temperatures i també la sensació de xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 8 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
la previsió meteorològica d'aquest dissabte, 8 d'agost. Foto: Meteocat

la previsió meteorològica d'aquest dissabte, 8 d'agost. Foto: Meteocat

Situació general

Fins a migdia arribaran bandes de núvols que deixaran el cel mig, localment molt ennuvolat, sobretot punts de la depressió Central. A partir de llavors, el cel quedarà serè en general, si bé es formaran algunes nuvolades a punts de muntanya a partir de migdia. A més, al final del dia arribaran bandes de núvols alts i alguns de mitjans pel terç oest. A banda, al final del dia hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral.

Pluja

A partir de migdia s'esperen ruixats a punts del Pirineu occidental. Seran d'intensitat entre feble i moderada, localment amb tempesta, i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació.

Temperatura

Temperatura màxima entre lleugerament i moderadament més alta, si bé a punts del litoral serà similar o pujarà lleugerament. A banda, l'ambient serà xafogós al litoral. Oscil·larà entre 28 i 33 ºC al litoral, entre 34 i 39 ºC al Pla de Lleida, i entre 32 i 37 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general.

Vent

Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats, serà més reforçat al litoral, sobretot del terç nord de la zona, i al prelitoral sud i central on hi haurà alguns cops forts a la tarda. El vent quedarà fluix i de direcció variable al final de dia.

Tendència per demà

Cel serè o poc ennuvolat en general per núvols alts i alguns de mitjans. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord del país i a partir de mitja tarda n'arribaran pel terç oest on quedarà el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, de matinada i al final del dia es formaran núvols baixos a punts del litoral nord i sud.

Temas

Comentarios

Lea También