El Temps a Tarragona: Pugen lleugerament les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 5 d'abril

04 abril 2020 19:09 | Actualizado a 04 abril 2020 19:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que a partir del final del matí augmentaran els núvols alts i mitjans i a la tarda quedarà poc o mig ennuvolat a la meitat oest, i poc ennuvolat a la resta del territori. Amb tot, fins a mig matí i de nou a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del territori, sobretot al litoral i al prelitoral, que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat; al final del dia es podran estendre cap altres indrets del litoral.

Precipitació

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o pujarà lleugerament al terç sud. Se situarà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al litoral i prelitoral nord, entre 5 i 10 ºC al litoral sud i central i entre 3 i 8 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa i se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, per bé que fins a primera hora del matí hi haurà alguns bancs de boira i boirina en valls i fondalades de l'interior del país i a punts del prelitoral sud.

Vent 

El vent bufarà fluix i variable fins a mig matí i de nou al final del dia, si bé als dos extrems del litoral predominarà el component sud. Durant les hores centrals de la jornada bufarà de component sud arreu, entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari