El Temps a Tarragona: Pugen lleugerament les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 6 de juliol

05 julio 2020 19:51 | Actualizado a 11 julio 2020 11:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat fins a migdia amb alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. Al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu. A més, es formaran intervals de núvols baixos a punts de l'interior del quadrant nord-est on el cel quedarà, localment, entre mig i molt ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert per núvols baixos, sobretot a partir del migdia.

Precipitacions

A partir del migdia és probable alguna precipitació feble a punts del vessant nord del Pirineu, punts del Pirineu i Prepirineu oriental i resta de l'interior del quadrant nord-est; s'acumularà quantitats minses.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà lleugerament i oscil·larà entre 18 i 23 ºC al litoral i entre 15 i 20 a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta, i fins i tot la pujada serà moderada o acusada a punts del litoral sud. Malgrat això, a punts del quadrant nord-est i vessant nord del Pirineu la temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament; oscil·larà entre 25 i 30 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, i litoral central i nord, entre 32 i 37 ºC a Ponent i vall de l'Ebre, i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent en general. Localment serà regular a punts del Pirineu, Prepirineu, sobretot vessant nord on a cotes baixes serà dolenta, i quadrant nord-est a la tarda.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada tot el dia, amb cops forts a l'Alt Empordà, mentre que al terç sud bufarà mestral entre fluix i moderat fins a mig matí i de nou a partir del vespre. A la resta del país bufarà fluix i de direcció variable al principi i al final de la jornada i s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i oest a l'interior i de component sud al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari