El Temps a Tarragona: Pugen una mica les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 15 d'octubre

14 octubre 2021 09:05 | Actualizado a 14 octubre 2021 11:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al matí el cel romandrà enteranyinat per núvols alts i prims. A partir de migdia també n'apareixeran de mitjans per l'oest del país que acabaran deixant el cel mig ennuvolant arreu. A més, hi haurà estrats baixos fins a migdia a punts del litoral i prelitoral, sobretot del sector central, així com també de la depressió Central; a partir de llavors minvaran, si bé a punts del litoral podran persistir tota la jornada.

Precipitacions

És probable alguna roina a punts del sector central litoral i prelitoral fins a migdia.

Temperatura

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central, prelitoral i litoral nord i entre 10 i 15 ºC a la resta. La màxima serà lleugerament més alta tret de l'Empordà on ho serà moderadament. Es mourà entre 17 i 23 ºC al Pirineu i entre 19 i 24 ºC a la resta del país, puntualment més alta a les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Malgrat tot, fins a migdia hi haurà bancs de boira o boirina a punts del litoral i prelitoral central, així com a punts de la depressió Central.

Vent

A l'inici i novament al final de la jornada el vent serà fluix i de direcció variable amb predomini del component sud al litoral nord. Durant les hores centrals del dia predominarà el vent el component sud i oest entre fluix i moderat tot i que romandrà fluix i de direcció variable a l'interior del quadrant nord-est i resta del Pirineu i Prepirineu.

Comentarios
Multimedia Diari