Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Pugen una mica les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 15 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest divendres, 15 d'octubre.

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 15 d'octubre.

Situació general

Al matí el cel romandrà enteranyinat per núvols alts i prims. A partir de migdia també n'apareixeran de mitjans per l'oest del país que acabaran deixant el cel mig ennuvolant arreu. A més, hi haurà estrats baixos fins a migdia a punts del litoral i prelitoral, sobretot del sector central, així com també de la depressió Central; a partir de llavors minvaran, si bé a punts del litoral podran persistir tota la jornada.

Precipitacions

És probable alguna roina a punts del sector central litoral i prelitoral fins a migdia.

Temperatura

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central, prelitoral i litoral nord i entre 10 i 15 ºC a la resta. La màxima serà lleugerament més alta tret de l'Empordà on ho serà moderadament. Es mourà entre 17 i 23 ºC al Pirineu i entre 19 i 24 ºC a la resta del país, puntualment més alta a les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Malgrat tot, fins a migdia hi haurà bancs de boira o boirina a punts del litoral i prelitoral central, així com a punts de la depressió Central.

Vent

A l'inici i novament al final de la jornada el vent serà fluix i de direcció variable amb predomini del component sud al litoral nord. Durant les hores centrals del dia predominarà el vent el component sud i oest entre fluix i moderat tot i que romandrà fluix i de direcció variable a l'interior del quadrant nord-est i resta del Pirineu i Prepirineu.

Temas

Comentarios

Lea También