El Temps a Tarragona: Puja lleugerament la temperatura

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 15 de desembre de 2019

15 diciembre 2019 19:52 | Actualizado a 15 diciembre 2019 19:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al litoral i prelitoral i punts de la depressió Central el cel es mantindrà molt ennuvolat, puntualment cobert, per intervals de núvols baixos al llarg del dia, si bé fins a mig matí seran més abundants a la meitat sud del litoral i prelitoral i també a l'Empordà. A la resta del país, el cel estarà enteranyinat fins a migdia per núvols alts, tot i que a partir de llavors hi haurà un augment de la nuvolositat que deixarà el cel entre mig i molt ennuvolat, sobretot a la meitat oest.

Pluja

Al litoral i més aïlladament a punts del prelitoral no es descarta alguna precipitació feble i minsa fins a migdia. A la tarda se n'esperen de febles al vessant sud del Pirineu occidental i de manera més aïllada al litoral i prelitoral. La cota de neu se situarà entorn del 2000 metres.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més alta. Màxima en lleu descens, tret de la Val d'Aran on podrà pujar lleugerament. La mínima es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral i litoral nord, i entre 8 i 13 ºC a la resta del litoral. La màxima oscil·larà entre els 10 i els 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu i l'altiplà Central i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, localment regular a punts del litoral i prelitoral. Al Pirineu occidental empitjorarà a partir de migdia.

Vent

Bufarà vent de components sud i est entre fluix i moderat en general, si bé de matinada hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable. A banda, el vent de component sud bufarà més reforçat a les cotes mitges i altes del Pirineu, serà entre moderat i fort amb cops molt forts, especialment a l'extrem nord de la serralada.

Comentarios
Multimedia Diari