El Temps a Tarragona: Pujada de les temperatures màximes arreu

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 18 d'agost

17 agosto 2019 16:15 | Actualizado a 17 agosto 2019 16:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general per bandes de núvols alts, sobretot a partir de la tarda, quan també creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu. A banda, al vessant nord del Pirineu la nuvolositat augmentarà a partir de la tarda fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. Independentment, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral, més abundants i compactes a l'inici i al final del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima pujarà lleugerament arreu, si bé l'ascens serà moderat al quadrant nord-est. La mínima voltarà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 17 i 22 ºC al prelitoral i entre 19 i 24 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 25 i 30 ºC al Pirineu, entre 28 i 33 ºC al litoral i entre 31 i 36 ºC a la resta, localment més altes a Ponent i a la vall de l'Ebre.

Precipitacions

És probable algun ruixat o xàfec d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu occidental a partir de mitja tarda, i no es descarta a la resta de la serralada. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé serà regular a punts del litoral a l'inici i al final del dia.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb terral matinal al litoral central. Malgrat tot, predominarà el vent de component sud a la resta del litoral, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a la Costa Brava. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud i est al litoral i de sud i oest a la resta, entre fluix i moderat. A partir del vespre s'imposarà el component sud a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre on bufarà amb cops forts. Al final del dia el vent tendirà a quedar fluix i de direcció variable arreu.

Tendència per a demà

Hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral central fins a primera hora del matí, així com al vessant nord del Pirineu i altres punts del terç oest. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu i altres punts de muntanya, on el cel quedarà mig ennuvolat. A partir de la tarda augmentarà la nuvolositat pel quadrant nord-oest, on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. Al final del dia es formaran núvols baixos a l'extrem sud del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari