El Temps a Tarragona: Dia assolellat i calorós

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 5 de maig 

03 mayo 2021 09:10 | Actualizado a 04 mayo 2021 17:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat, si bé fins a primera hora del matí hi haurà algunes bandes de núvols alts i mitjans que circularan d'oest a est i que al final del dia n'arribaran de noves al quadrant nord-occidental. Al centre del dia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya del terç nord del territori. A més, a partir del vespre es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral, sobretot a la meitat nord de la zona.

Pluges

A partir de migdia s'esperen alguns ruixats aïllats i febles al Pirineu, i en són possibles a d'altres punts del quadrant nord-est. Localment aniran acompanyats de tempesta.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà lleugerament o moderadament, mentre que la màxima serà lleugerament més alta, mentre que a punts del litoral i prelitoral de la meitat sud podrà pujar entre lleugerament i moderadament, i en canvi a punts de l'extrem nord-est es mantindrà similar.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, amb alguna boirina matinal.

Vent

Vent fluix i variable al principi i al final del dia. Al centre de la jornada el vent bufarà entre fluix i moderat de component oest, tret del quadrant nord-est on predominarà el vent fluix i de direcció variable amb estones de component sud i est a la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari