El Temps a Tarragona: Sant Esteve entarinyat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 26 de desembre

25 diciembre 2021 18:57 | Actualizado a 25 diciembre 2021 19:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

La nuvolositat minvarà de matinada fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat per núvols alts, localment mig ennuvolat a l'extrem sud. Al llarg de la tarda augmentarà novament la nuvolositat d'oest a est fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en general. Independentment, hi haurà estrats baixos a la depressió Central i a la vall de l'Ebre fins a primera hora de la tarda, que seran persistents al nord de Ponent.

Precipitacions

A partir del vespre és probable precipitació feble al terç oest del país, mentre que no se'n descarta a la resta de la meitat oest. S'acumularan quantitats entre inapreciables i minses. La cota de neu se situarà entorn els 1.800 metres amb tendència a pujar als 2.000 metres al final de la jornada. A banda, és probable alguna roina als indrets afectats per la boira.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa; oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre 3 i 7 ºC al prelitoral i al litoral nord i entre 6 i 11 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més baixa, si bé a l'interior de la vall de l'Ebre el descens serà localment moderat; es mourà entre 11 i 16 ºC a la Catalunya Central i al prelitoral, entre 13 i 18 ºC al litoral i entre 7 i 12 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, hi haurà bancs de boira o boirina a punts de la depressió Central i de la vall de l'Ebre fins a migdia, que seran localment persistents al nord de Ponent.

Vent

Al principi i al final de la jornada bufarà el vent fluix i de direcció variable, amb terral al litoral. La resta de la jornada bufarà el vent de component sud i oest, fluix amb cops moderats en general, si bé a Ponent bufarà fluix i de direcció variable. Independentment, al sud del Camp de Tarragona i al nord del litoral de les Terres de l'Ebre bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts al llarg de tota la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari