El Temps a Tarragona: Segueix el fred

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 24 de gener

23 enero 2022 17:13 | Actualizado a 23 enero 2022 17:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, amb la presència d'alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud i al prelitoral sud que deixaran el cel transitòriament poc o localment mig ennuvolat, sobretot fins a primera hora de la tarda. A banda, de matinada es formaran alguns estrats baixos a la depressió Central que es dissiparan al llarg del matí.

Precipitacions

No es descarta alguna roina a l'extrem sud del país a l'inici i final del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Fora de les hores centrals del dia l'ambient serà molt fred, amb glaçades febles al prelitoral, i moderades a la resta de l'interior. La mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu, al Prepirineu i la depressió Central, entre -3 i 2 ºC al prelitoral i entre 0 i 5 ºC al litoral. La màxima se situarà entre 10 i 15 ºC al litoral i al prelitoral i entre 8 i 13 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, excel·lent a cotes mitjanes i altes del país. Tot i això, fins al final del matí hi haurà alguns bancs de boira i boirina a la depressió Central i a l'interior de la vall de l'Ebre, així com, de manera més local, a punts del prelitoral. La boira a la depressió Central podrà ser gebradora.

Vent

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral amb alguns cops moderats. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el component sud al litoral i prelitoral, entre migjorn i xaloc, i el component oest a la resta, d'intensitat fluixa amb algun cop moderat.

Comentarios
Multimedia Diari