El Temps a Tarragona: Segueixen els dies tapats acompanyats de ventisca

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 12 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest divendres, 12 de novembre. FOTO: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 12 de novembre. FOTO: Meteocat

Situació general

De matinada hi haurà un augment de la nuvolositat de nord-est a sud-oest fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat serà menys compacta.

Precipitacions

S'espera precipitació d'intensitat feble a la meitat est, així com a la resta del Pirineu, del litoral i del prelitoral. A la tarda quedarà restringida al litoral i prelitoral i es farà més dispersa. Al final del dia minvarà en general. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. La cota de neu pujarà dels 2.100 metres de matinada fins als 2.300 metres al centre del dia.

Temperatura

La temperatura serà semblant. La mínima podrà baixar lleugerament. La temperatura mínima quedarà entre els 5 i els 10 ºC a l'interior i entre els 10 i els 15 ºC a la resta. La temperatura màxima podrà pujar al quadrant nord-est. La temperatura màxima se situarà entre els 10 i els 15 ºc al Pirineu i els 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, en general. Tot i això, fins a primera hora de la tarda a estones serà regular a cotes mitjanes i altes de la meitat est, així com del vessant nord del Pirineu.

Vent

Bufarà vent de component nord i est entre fluix i moderat, amb cops forts al litoral i a zones elevades del prelitoral i del quadrant nord-est, així com als cims del Pirineu. Tot i això, el vent serà fluix i de direcció variable a la depressió Central i a les valls del Prepirineu.

Temas

Comentarios

Lea También