Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Segueixen els núvols

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 13 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 13 de setembre

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 13 de setembre

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral i a la depressió Central que deixaran el cel molt ennuvolat. A partir de migdia s'iniciarà el creixement de nuvolades a punts del Pirineu, alhora que al llarg de la tarda augmentarà la nuvolositat d'oest a est i quedarà el cel entre mig i molt ennuvolat, amb la nuvolositat més compacta al terç oest del país.

Precipitacions

Al llarg de la tarda són possibles alguns ruixats al Pirineu i Prepirineu, i a partir de mitja tarda se n'esperen al terç oest, sobretot al quadrant nord-oest, mentre que no se'n descarten a la resta de la meitat oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada. Localment aniran acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta en conjunt, si bé en algun punt es podrà mantenir semblant; es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central i entre 17 i 22 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament al terç nord i oest del país, mentre que a la resta es mantindrà similar; oscil·larà entre 25 i 30 ºC al Pirineu, al Prepirineu, al sector central del litoral i prelitoral i a zones elevades de la Catalunya Central, i entre 30 i 35 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé fins a mig matí serà regular a la meitat sud del litoral i prelitoral, així com a punts de la depressió Central per la presència d'algunes boirines. Al llarg de la tarda empitjorarà a les cotes més elevades del massís del Port i del Pirineu i del Prepirineu occidental.

Vent

Fins a primeres hores del matí el vent bufarà fluix i de direcció variable. Durant la resta de la jornada bufarà entre fluix i moderat de component sud, tot i que hi haurà alguns cops forts al litoral, sobretot al nord del sector.

Temas

Comentarios

Lea También