Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dies de sol i bonança

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 2 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

l Previsió per a avui

Fins a mig matí, el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general, amb núvols menys abundants al terç sud. A partir de llavors la nuvolositat anirà minvant progressivament de sud-oest a nord-est, però alhora arribaran i es formaran bandes de núvols alts i mitjans que mantindran el cel entre poc i mig ennuvolat en conjunt. A partir del vespre la nuvolositat tornarà a augmentar al terç nord, on al final del dia quedarà entre mig i molt ennuvolat.

l Temperatures

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà entre lleugerament i moderadament més alta. La mínima se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 6 i 11 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima se situarà entre 15 i 20 ºC al litoral i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

l Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior fins a mig matí i de nou al final del dia; la resta de la jornada bufarà de component oest fluix amb cops moderats, si bé a l'interior del quadrant nord-est hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable. Al litoral bufarà vent fluix amb cops moderats, de component nord i oest fins a l'inici del matí i a partir del vespre, i de component oest i sud la resta del dia.

l Tendència per a demà

Al terç nord, el cel estarà entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a migdia i entre mig i molt ennuvolat a partir de llavors; al final del dia, però, la nuvolositat tornarà a minvar. Malgrat això, al vessant nord del Pirineu quedarà molt ennuvolat o cobert a partir de migdia. A la resta del territori el cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans, més nombrosos durant la tarda al nord, i amb alguns estrats baixos a punts de la depressió Central fins a mig matí, sobretot a l'altiplà Central i al nord de Ponent.

Temas

Comentarios

Lea También