El Temps a Tarragona: Dies de sol i bonança

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 2 de desembre

19 octubre 2018 22:38 | Actualizado a 01 diciembre 2018 18:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

l Previsió per a avui

Fins a mig matí, el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general, amb núvols menys abundants al terç sud. A partir de llavors la nuvolositat anirà minvant progressivament de sud-oest a nord-est, però alhora arribaran i es formaran bandes de núvols alts i mitjans que mantindran el cel entre poc i mig ennuvolat en conjunt. A partir del vespre la nuvolositat tornarà a augmentar al terç nord, on al final del dia quedarà entre mig i molt ennuvolat.

l Temperatures

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà entre lleugerament i moderadament més alta. La mínima se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 6 i 11 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima se situarà entre 15 i 20 ºC al litoral i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

l Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior fins a mig matí i de nou al final del dia; la resta de la jornada bufarà de component oest fluix amb cops moderats, si bé a l'interior del quadrant nord-est hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable. Al litoral bufarà vent fluix amb cops moderats, de component nord i oest fins a l'inici del matí i a partir del vespre, i de component oest i sud la resta del dia.

l Tendència per a demà

Al terç nord, el cel estarà entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a migdia i entre mig i molt ennuvolat a partir de llavors; al final del dia, però, la nuvolositat tornarà a minvar. Malgrat això, al vessant nord del Pirineu quedarà molt ennuvolat o cobert a partir de migdia. A la resta del territori el cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans, més nombrosos durant la tarda al nord, i amb alguns estrats baixos a punts de la depressió Central fins a mig matí, sobretot a l'altiplà Central i al nord de Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari