Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Segueixen les pluges

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 20 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

l Previsió per a avui

S'esperen precipitacions a la meitat sud de Catalunya i de manera més dispersa a la resta del territori. Seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que al terç sud, així com a la resta de la meitat sud del litoral, podran ser d'intensitat forta i localment torrencial.

Acumularan quantitats entre minses i poc abundants a la meitat nord del territori i abundants o localment molt abundants a la resta. Malgrat això, a punts de l'extrem sud (Terres de l'Ebre) seran extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores). Els xàfecs localment aniran acompanyats de tempesta.

l Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa: es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta del país. La màxima serà lleugerament més alta. Es mourà entre 16 i 21 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central, i entre 19 i 24 ºC a la resta del territori.

l Vent

Vent de component nord i est entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral, malgrat que a punts de l'interior de la meitat oest i a les valls del Pirineu i del Prepirineu hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable. Al final del dia, però, el vent tendirà a quedar fluix i de direcció variable a l'interior.

l Tendència per a demà

Cel serè amb creixement de nuvolades a punts del Pirineu i del Prepirineu. Independentment, hi haurà estrats baixos a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre fins a l'inici del matí.

Temas

Comentarios

Lea También