El Temps a Tarragona: Seguim amb nuvolades generalizades

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 19 de maig

18 mayo 2021 09:43 | Actualizado a 18 mayo 2021 09:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia, hi haurà núvols baixos que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert a la meitat est i punts de la resta de la Catalunya Central, del sector central del litoral i del Prepirineu, tot i que minvaran durant el matí, tret del quadrant nord-est on es mantindran tota la jornada. Tot i això, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya del quadrant nord-est i de forma més aïllada a la resta del Pirineu, Prepirineu i prelitoral. A la resta del país, el cel estarà serè en general, o poc ennuvolat al matí per algun núvol alt i prim. A banda, al vessant nord del Pirineu quedarà molt ennuvolat o cobert de matinada i de nou a partir del vespre, mentre que la resta de la jornada el cel estarà poc o mig ennuvolat.

Pluges

Fins a migdia és possible algun plugim aïllat a l'interior del quadrant nord-est, a la Catalunya Central i al sector central del litoral i prelitoral. A la tarda, és probable algun ruixat a l'interior del quadrant nord-est feble en general. La quantitat de precipitació acumulada serà minsa o localment poc abundant. La cota de neu voltarà els 2100 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar i la màxima serà lleugerament, o localment moderadament, més baixa. La primera voltarà entre els 3 i 8 ºC al Pirineu, entre els 6 i 11 ºC a la resta de l'interior, i entre els 10 i 15 ºC al litoral. La segona oscil·larà entre els 17 i 22 ºC al litoral, a la resta del nord-est i al Pirineu, localment més baixa al vessant nord, i entre els 21 i 26 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular a la meitat est, o puntualment dolenta a cotes elevades, així com a fondalades interiors de matinada. A la resta, la visibilitat serà entre bona i excel·lent, tret del vessant nord del Pirineu on serà regular o dolenta de matinada i al final del dia.

Vent

De matinada el vent bufarà fluix i de direcció variable, tot i que amb predomini del component nord i est al litoral i al quadrant nord-est. A partir del matí s'imposarà el component sud i est, fluix o moderat, a la meitat est i la resta del litoral, mentre que a l'interior de la meitat oest bufarà de component sud i oest entre fluix i moderat. Tot i això, al nord de la Costa Brava bufarà la tramuntana entre fluixa i moderada, amb cops forts, especialment durant la primera meitat del dia.

Comentarios
Multimedia Diari