El Temps a Tarragona: Sensació de més fred en un dia marca pel sol

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 12 de gener

11 enero 2022 06:45 | Actualizado a 11 enero 2022 11:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Predominarà el cel serè o poc ennuvolat en general. Malgrat tot, de matinada es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i del prelitoral, així com a la depressió Central. Fins a mig matí estarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A partir de llavors minvaran i el cel tendirà a quedar poc o mig ennuvolat, més compactes al sud del litoral central.

Precipitacions

No es descarta alguna roina al sud del litoral central.

Temperatures

Tant la temperatura mínima com la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La mínima es mourà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central, entre -2 i 3 ºC al prelitoral i al litoral nord i entre 2 i 7 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la màxima se situarà entre 9 i 14 ºC al litoral i al prelitoral i entre 6 i 11 ºC a la resta de l'interior.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, fins a mig matí serà regular o localment dolenta a la depressió Central i al sector central litoral i prelitoral per la presència de bancs de boira o boirina.

Vent

Bufarà la tramuntana a l'Alt Empordà entre fluixa i moderada amb cops forts, així com a la resta del litoral empordanès durant la segona meitat del dia. Al terç sud bufarà el mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a migdia i, a partir de llavors, s'imposarà el component sud fluix amb cops moderats. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable, si bé a la meitat nord del litoral s'imposarà el component nord i est entre fluix i moderat a partir de migdia.

Comentarios
Multimedia Diari