Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 12 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general. Així i tot, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts del quadrant nord-est i de la Catalunya Central.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament o moderadament més baixa; la màxima serà similar o lleugerament superior, si bé a la meitat sud del territori i a Ponent baixarà lleugerament. La mínima oscil·larà entre -6 ºC i -1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -3 i 2 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -1 i 4 ºC a la resta del prelitoral, i entre 3 i 8 ºC al litoral, si bé serà localment més baixa a punts del litoral nord. La màxima es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

A l'interior el vent serà fluix i variable en general, però amb calmes matinals, i amb intervals de component sud i oest fluix al centre del jorn. Al litoral hi haurà terral matinal i nocturn fluix, si bé durant el matí a les Terres de l'Ebre hi haurà cops moderats. A partir d'aleshores el vent girarà a component sud fluix amb cops moderats, amb predomini del garbí. Independentment, hi haurà tramuntana al llarg del dia al nord de Cap de Creus, entre fluixa i moderada amb algun cop fort, sobretot fins a migdia.

Tendència per a demà

Matí amb cel serè, tot i que hi haurà alguns núvols baixos matinals a punts de la depressió Central. A partir del final del matí arribaran núvols baixos pel litoral que durant la tarda avançaran cap a l'interior i al final del dia deixaran el cel mig ennuvolat al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central.

Temas

Comentarios