El Temps a Tarragona: Sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 12 de febrer

11 febrero 2019 11:35 | Actualizado a 13 febrero 2019 18:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Així i tot, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts del quadrant nord-est i de la Catalunya Central.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament o moderadament més baixa; la màxima serà similar o lleugerament superior, si bé a la meitat sud del territori i a Ponent baixarà lleugerament. La mínima oscil·larà entre -6 ºC i -1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -3 i 2 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -1 i 4 ºC a la resta del prelitoral, i entre 3 i 8 ºC al litoral, si bé serà localment més baixa a punts del litoral nord. La màxima es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

A l'interior el vent serà fluix i variable en general, però amb calmes matinals, i amb intervals de component sud i oest fluix al centre del jorn. Al litoral hi haurà terral matinal i nocturn fluix, si bé durant el matí a les Terres de l'Ebre hi haurà cops moderats. A partir d'aleshores el vent girarà a component sud fluix amb cops moderats, amb predomini del garbí. Independentment, hi haurà tramuntana al llarg del dia al nord de Cap de Creus, entre fluixa i moderada amb algun cop fort, sobretot fins a migdia.

Tendència per a demà

Matí amb cel serè, tot i que hi haurà alguns núvols baixos matinals a punts de la depressió Central. A partir del final del matí arribaran núvols baixos pel litoral que durant la tarda avançaran cap a l'interior i al final del dia deixaran el cel mig ennuvolat al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari