Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Sense pluja, però més fresquets

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 21 d'agost de 2019

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts, més abundants al matí. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud, que persistiran al llarg de la jornada a punts de l'extrem sud del territori. A banda, al centre de la jornada creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i al prelitoral que a la tarda deixaran el cel localment molt ennuvolat.

Precipitacions

Són possibles ruixats aïllats durant la tarda al Pirineu, Prepirineu i al massís del Port. Seran febles, localment moderats, i minsos.

Temperatures

Temperatura mínima en lleuger descens. Es mourà entre 7 i 12 al Pirineu i Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i prelitoral nord, entre 14 i 19 ºC al litoral nord i resta del prelitoral, i entre 18 i 23 a la resta del país. Màxima similar, si bé a l'interior serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre 23 i 28 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, si bé al vessant nord del Pirineu serà lleugerament més baixa, i entre 27 i 32 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat bona en general i regular fins a mig matí a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud, on localment hi haurà bancs de boira i boirina.

Vent

Tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà amb algun cop molt fort fins a migdia al nord del cap de Creus. Fins a migdia bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort de matinada a l'extrem sud. A la resta, el vent serà fluix i variable a l'inici i al final del dia, mentre que al centre de la jornada bufarà de component oest a la meitat oest i de component sud a la resta.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims de matinada. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud. Independentment, creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i al prelitoral.

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta. Màxima en ascens, lleuger en general i localment moderat al terç oest.

Visibilitat bona en general i regular fins a mig matí a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud.

Fins a migdia bufarà tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà amb algun cop molt fort al nord del cap de Creus, on persistirà al llarg de la jornada, si bé afluixarà a partir de migdia. A les Terres de l'Ebre Fins a mig matí bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a primera hora del matí. A la resta de l'interior, el vent serà fluix i variable amb predomini dels components sud i oest al centre de la jornada. Al litoral dominarà el terral fluix de matinada i al final del dia, i s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats la resta del dia.

Temas

Comentarios

Lea También