El Temps a Tarragona: Sense pluja, però més fresquets

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 21 d'agost de 2019

20 agosto 2019 18:21 | Actualizado a 20 septiembre 2019 16:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts, més abundants al matí. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud, que persistiran al llarg de la jornada a punts de l'extrem sud del territori. A banda, al centre de la jornada creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i al prelitoral que a la tarda deixaran el cel localment molt ennuvolat.

Precipitacions

Són possibles ruixats aïllats durant la tarda al Pirineu, Prepirineu i al massís del Port. Seran febles, localment moderats, i minsos.

Temperatures

Temperatura mínima en lleuger descens. Es mourà entre 7 i 12 al Pirineu i Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i prelitoral nord, entre 14 i 19 ºC al litoral nord i resta del prelitoral, i entre 18 i 23 a la resta del país. Màxima similar, si bé a l'interior serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre 23 i 28 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, si bé al vessant nord del Pirineu serà lleugerament més baixa, i entre 27 i 32 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat bona en general i regular fins a mig matí a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud, on localment hi haurà bancs de boira i boirina.

Vent

Tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà amb algun cop molt fort fins a migdia al nord del cap de Creus. Fins a migdia bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort de matinada a l'extrem sud. A la resta, el vent serà fluix i variable a l'inici i al final del dia, mentre que al centre de la jornada bufarà de component oest a la meitat oest i de component sud a la resta.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims de matinada. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud. Independentment, creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i al prelitoral.

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta. Màxima en ascens, lleuger en general i localment moderat al terç oest.

Visibilitat bona en general i regular fins a mig matí a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud.

Fins a migdia bufarà tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà amb algun cop molt fort al nord del cap de Creus, on persistirà al llarg de la jornada, si bé afluixarà a partir de migdia. A les Terres de l'Ebre Fins a mig matí bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a primera hora del matí. A la resta de l'interior, el vent serà fluix i variable amb predomini dels components sud i oest al centre de la jornada. Al litoral dominarà el terral fluix de matinada i al final del dia, i s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats la resta del dia.

Comentarios
Multimedia Diari