El Temps a Tarragona: S'espera un dia plujós

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 26 de novembre

25 noviembre 2020 10:10 | Actualizado a 25 noviembre 2020 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

La nuvolositat es farà més abundant i compacta durant la matinada i el matí i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert en general, tot i que amb núvols més trencats al nord-oest del territori i a punts de la meitat nord del litoral.

Precipitacions

S'espera precipitació d'intensitat feble i puntualment moderada a la meitat est i a la resta del litoral i del prelitoral, i n'és probable a la resta del territori, sobretot a partir del matí. A banda, a partir del vespre la precipitació a l'extrem sud serà més continuada i abundant. S'acumularan quantitats de precipitació poc abundants i localment abundants al litoral, al prelitoral i al quadrant nord-est, mentre que a la resta del territori serà minsa. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.100 metres.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més elevada.

Visibilitat

Visibilitat regular al litoral, al prelitoral i a la meitat est, localment dolenta a cotes elevades. A la resta del territori serà entre bona i regular.

Vent

Vent de component est entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral i al prelitoral. Malgrat això, a l'extrem nord del Pirineu i a les cotes més altes bufarà de component sud entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari