El Temps a Tarragona: S'imposa el sol i les temperatures segueixen pujant

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 19 de maig

18 mayo 2020 16:20 | Actualizado a 22 mayo 2020 11:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè fins al final del matí. A partir de llavors creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya del terç nord del territori, sobretot al Prepirineu i l'interior del quadrant nord-est, que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat.

Pluges

És possible algun ruixat feble, dispers i minso al Pirineu i Prepirineu oriental.

Temperatura

La temperatura pujarà entre lleugerament i moderadament, sobretot la mínima. Aquesta es mourà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i la depressió Central i el prelitoral, entre 10 i 15 ºC al prelitoral i entre 13 i 18 ºC al litoral. La temperatura màxima oscil·larà entre 21 i 26 ºC al Pirineu i entre 24 i 29 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent.

Vent

A l'Alt Empordà bufarà tramuntana entre fluix i moderada amb cops forts durant tota la jornada, si bé es restringirà al nord del sector a partir del vespre, i al Pirineu es mantindrà el component nord entre fluix i moderat al llarg del dia. A la resta, al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable amb terrals al litoral. Malgrat tot, hi haurà mestral fins a mig matí al terç sud entre fluix i moderat amb algun cop fort. Al centre del dia, s'imposarà al litroal el vent de component sud i a l'interior els components sud i oest, fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari