Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: S'intensifica l'alerta per tempestes

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 19 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada s'esperen precipitacions a l'extrem sud que durant el matí s'estendran a la meitat sud i de manera més dispersa a la resta del territori. Seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que al terç sud, així com a la resta de la meitat sud del litoral, podran ser d'intensitat forta. Acumularan quantitats entre minses i molt abundants tot i que al terç sud podran ser extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores). Els xàfecs sovint aniran acompanyats de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament. Es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta del país. La màxima serà semblant. Es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà el vent de component nord i est d'intensitat moderada amb cops forts. Al del litoral i prelitoral central i sud hi haurà cops molt forts de vent fins al vespre.

Tendència per a demà

Fins a mitja tarda s'esperen precipitacions disperses, sobretot a punts de muntanya i del litoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada i deixaran acumulacions entre minses i poc abundants. Independentment, al terç sud se n'esperen de més continuades fins al vespre. Al terç sud seran puntualment fortes fins a migdia i deixaran acumulacions entre abundants i molt abundants.

Temas

Comentarios

Lea También