El Temps a Tarragona: S'intensifica l'alerta per tempestes

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 19 d'octubre

18 octubre 2018 17:56 | Actualizado a 18 octubre 2018 18:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada s'esperen precipitacions a l'extrem sud que durant el matí s'estendran a la meitat sud i de manera més dispersa a la resta del territori. Seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que al terç sud, així com a la resta de la meitat sud del litoral, podran ser d'intensitat forta. Acumularan quantitats entre minses i molt abundants tot i que al terç sud podran ser extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores). Els xàfecs sovint aniran acompanyats de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament. Es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta del país. La màxima serà semblant. Es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà el vent de component nord i est d'intensitat moderada amb cops forts. Al del litoral i prelitoral central i sud hi haurà cops molt forts de vent fins al vespre.

Tendència per a demà

Fins a mitja tarda s'esperen precipitacions disperses, sobretot a punts de muntanya i del litoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada i deixaran acumulacions entre minses i poc abundants. Independentment, al terç sud se n'esperen de més continuades fins al vespre. Al terç sud seran puntualment fortes fins a migdia i deixaran acumulacions entre abundants i molt abundants.

Comentarios
Multimedia Diari