El Temps a Tarragona: Situació estable

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 28 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 28 de juliol

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 28 de juliol

Situació general

De matinada circularan alguns núvols alts i mitjans per la meitat nord del país, més abundants al Pirineu i Prepirineu. Al matí, el cel romandrà serè en general, tot i que, fins a mig matí quedaran alguns núvols alts al terç nord. A partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu que deixaran el cel transitòriament mig ennuvolat. A banda, fins a primeres hores del matí es formaran alguns núvols baixos a trams del litoral sud i al final dia al sector central del litoral.

Precipitacions

De matinada no es descarta algun plugim feble i minso al Pirineu Occidental. A la tarda, és possible algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu oriental, sobretot al nord del sector.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima quedarà semblant o lleugerament més alta, sobretot al quadrant nord-est.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent.

Vent

Serà fluix i variable de matinada i al final del dia amb predomini del terral al litoral. Durant les hores centrals del dia, el vent bufarà de component sud i est al litoral i de component sud i oest a l'interior, si bé a partir de mitja tarda s'imposarà el sud i est arreu. Independentment, bufarà tramuntana a l'extrem nord del litoral nord al principi i final del dia. En conjunt serà d'intensitat fluixa amb cops moderats.

Temas

Comentarios

Lea También