Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Situació estable

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 21 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 21 d'agost. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 21 d'agost. Foto: Meteocat

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat amb el creixement d'alguns núvols d'evolució a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu oriental a partir de migdia. Malgrat tot, fins a mig matí hi haurà núvols baixos a punts al litoral i prelitoral sud, i al final del dia se'n formaran, de nou, a la façana litoral. A més, durant la segona meitat del dia el cel tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat a l'extrem nord de la Val d'Aran.

Precipitacions

És possible algun ruixat a l'extrem nord del Pirineu oriental durant la tarda.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta, si bé localment l'ascens podrà ser moderat.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé serà regular fins a primera hora del matí a punts del litoral i prelitoral sud.

Vent

A l'inici i final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable, si bé predominarà el component sud al litoral central. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component sud arreu, entre fluix i moderat amb algun cop fort durant la tarda a punts del litoral central i nord, interior de les Terres de l'Ebre, sud del Pla de Lleida i altiplà central.

Temas

Comentarios

Lea También