El Temps a Tarragona: Situació estable i temperatures més altes

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 24 de novembre

23 noviembre 2020 13:28 | Actualizado a 24 noviembre 2020 06:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel enteranyinat tota la jornada pel pas de núvols alts i prims i alguns de mitjans. Per altra banda, al llarg de la tarda arribaran núvols baixos pel litoral i prelitoral, i és probable que n'arribin també a punts de la depressió Central a partir del vespre. A banda, a Ponent i l'interior de la vall de l'Ebre hi haurà alguns estrats baixos fins a mig matí.

Precipitacions

Al final de la jornada no es descarta alguna precipitació aïllada, feble i minsa a punts del litoral.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta en general, amb inversió tèrmica matinal. Voltarà entre els 6 i 11 ºC al litoral central i sud i entre els -1 i 4 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 14 i 17 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 10 i 15 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona al litoral, si bé empitjorarà al final del dia, i excel·lent a la resta del territori. Malgrat això, fins a primeres hores del matí la visibilitat serà regular o localment dolenta per bancs de boira o boirina a valls i fondalades, si bé punts a punts de Ponent tendirà a millorar a partir de mig matí.

Vent

El vent al litoral bufarà fluix de terral fins a mig matí, de component sud fluix o moderat durant les hores centrals del jorn, i de direcció variable a partir del vespre. A l'interior el vent serà fluix i de direcció variable tot el dia, amb intervals de calma fins a mig matí i a la nit i amb estones de component sud a migdia.

Comentarios
Multimedia Diari