El Temps a Tarragona: Situació més estable

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 3 de setembre

02 septiembre 2021 07:10 | Actualizado a 02 septiembre 2021 18:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general de matinada i fins a mig matí, tot i que hi haurà intervals de núvols al Pirineu i a fondalades de l'interior, a punts del nord i oest de la depressió Central, així com algunes nuvolades a la meitat nord del litoral i del prelitoral i al litoral sud. A partir de llavors la nuvolositat minvarà transitòriament, tot i que en paral·lel també creixeran nuvolades en àrees de muntanya i n'arribaran d'altres per ponent que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat o puntualment cobert, sobretot al Pirineu i al quadrant nord-est. Al final del dia la nuvolositat augmentarà a la meitat est i resta de litoral i prelitoral.

Precipitacions

De matinada és probable algun ruixat a la meitat nord del litoral d'intensitat feble o localment moderada, són possibles al Pirineu i Prepirineu, sobretot occidental, i no se'n descarten al litoral sud. A partir del final del matí s'esperen ruixats dispersos d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu, al Prepirineu, al quadrant nord-est i de manera més aïllada són probables a la resta de la serralada prelitoral i al nord de la Catalunya Central. Al final del dia són possibles ruixats dispersos al sector central del litoral i al sud del Camp de Tarragona. Les precipitacions acumularan quantitats entre minses i poc abundants i aniran acompanyades localment de tempesta i de calamarsa o pedra. A més a més, de matinada i a la tarda, a les zones avisades, els xàfecs podran ser puntualment forts i deixar quantitats abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament inferior. La màxima serà similar o lleugerament més alta. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre els 15 i 20 ºC a la resta. Pel que fa a la màxima, oscil·larà entre els 21 i 26 ºC al Pirineu i entre els 25 i 30 ºC a la resta, puntualment més alta a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Puntualment serà regular a punts elevats del quadrant nord-est, del Pirineu i del Prepirineu, així com en moments de xàfec.

Vent

A la meitat sud del litoral el vent bufarà de terral fluix de matinada. La resta del dia dominarà el vent de component sud i est fluix amb cops moderats. A l'interior, el vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb nombrosos intervals de calma. Durant les hores centrals del jorn bufarà entre fluix i moderat de component sud i est al prelitoral i al quadrant nord-est, i de component sud i oest a la resta. Al final del dia tornarà a quedar fluix i de direcció variable, tot i que continuarà bufant de component sud i est a les Terres de l'Ebre i al sud de Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari