El Temps a Tarragona: Situació sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 26 de març

25 marzo 2021 10:05 | Actualizado a 25 marzo 2021 19:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans, més espessos i abundants a partir de la tarda. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, preferentment al prelitoral, Pirineu i Prepirineu, així com en podran arribar d'altres a partir de mitja tarda al terç oest del territori. Independentment, hi haurà núvols baixos a punts del litoral i prelitoral sobretot fins a migdia i de nou al final de la jornada així com al vessant nord del Pirineu a partir de mitja tarda.

Precipitacions

A partir de final de la tarda s'espera algun ruixat a punts del vessant nord del Pirineu. Serà d'intensitat feble i s'acumularà quantitats minses de precipitació. La cota de neu baixarà dels 1.800 fins als 1.600 metres.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més alta. La temperatura màxima serà similar al litoral i prelitoral central i sud i lleugerament superior a la resta.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, si bé serà regular fins a primera hora del matí per la presència de bancs de boira o boirina a trams del litoral, prelitoral, i punts de la depressió Central. A més, a partir del vespre quedarà regular o dolenta al vessant nord del Pirineu. Al vespre es podrà formar algun banc de boira al nord del cap de Creus.

Vent

De matinada i a partir del vespre predominarà el vent fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat arreu, amb alguns cops forts durant la tarda al litoral nord. Independentment, al final del dia bufarà tramuntana moderada amb cops forts a l'extrem nord de la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari