El Temps a Tarragona: Sol arreu de la demarcació

La previsió meteorològica d'aquest divendres 29 de maig

28 mayo 2020 10:23 | Actualizado a 30 mayo 2020 18:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà alguns estrats baixos a punts del litoral sud al matí. Malgrat això, a partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu i altres punts de muntanya que al llarg de la tarda es desplaçaran cap al sud deixant el cel molt ennuvolat o cobert a la meitat nord i resta del sector central del litoral i prelitoral.

Pluja

Durant la tarda s'esperen xàfecs a punts de la meitat nord, menys probables a l'Empordà, i resta del sector central del litoral i prelitoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, sovint aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. Malgrat això, a punts de l'interior de la meitat est és probable que siguin forts i abundants.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament superior, i màxima lleugerament o moderadament més alta. La mínima es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 11 i 16 ºC a la resta de l'interior, i entre els 14 i 19 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre els 23 i 28 ºC al litoral i al Pirineu, i entre els 27 i 32 ºC a la resta.

Vent

De matinada bufarà vent fluix i variable a l'interior, amb intervals de calma, i el terral al litoral. Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud, fluix amb cops moderats a l'interior i entre fluix i moderat al litoral, si bé al quadrant nord-est hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable i predominarà el vent de component est.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé de matinada hi haurà núvols baixos als dos extrems del litoral. Malgrat això, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, més desenvolupades al Pirineu i Prepirineu, que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari