El Temps a Tarragona: Sol i ambient càlid

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 30 de març

29 marzo 2021 16:54 | Actualizado a 29 marzo 2021 17:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts en general i alguns de mitjans a punts de la meitat oest. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral nord fins a mig matí, i de nou a partir de final el dia quan seran més extensos i afectaran a l'extrem sud. A banda, hi haurà alguns núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o localment lleugerament més alta, i oscil·larà entre -1 ºC i 4 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu, depressió Central i litoral i prelitoral nord, i etnre 5 i 10 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar i oscil·larà entre 16 i 21 ºC al litoral, i entre 20 i 25 ºC a la resta, puntualment més alta a punts de ponent.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, tot i que a punts del litoral i prelitoral nord podrà ser regular o dolenta per la presència d'alguns bancs de boira o boirina fins a mig i matí, i de nou al final del dia quan també empitjorarà a altres punts del litoral, sobretot extrem sud.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. Al centre de la jornada el vent bufarà fluix amb cops moderats de component sud a l'interior i de component sud al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari