El Temps a Tarragona: Sol i calma

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 22 d'octubre

21 octubre 2018 19:16 | Actualizado a 23 octubre 2018 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

l Previsió per a avui

Cel serè en conjunt. Tot i així, durant el matí arribaran núvols a l'extrem nord-est del país. A partir de migdia es formaran intervals de núvols al litoral i prelitoral central i sud, a la Catalunya Central i al Prepirineu oriental que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A banda, hi haurà estrats baixos a la depressió Central fins a primeres hores del matí.

l Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, sobretot a l'interior. La temperatura màxima baixarà lleugerament, si bé quedarà semblant o en lleu ascens a punts de l'extrem sud del territori i de Ponent. La primera es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, Prepirineu i l'Altiplà Central, i entre 20 i 25 ºC a la resta.

l Vent

Bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà, amb cops forts al nord del cap de Creus sobretot al final del dia quan es reforçarà. Al litoral, de matinada i al final del dia predominarà el terral fluix amb algun cop moderat, i la resta del dia bufarà vent de components nord i est entre fluix i moderat. A l'interior, el vent serà fluix i variable, amb predomini dels components sud i oest al centre del dia.

l Tendència per a demà

Cel serè a tot el país. A banda, hi haurà alguns estrats baixos de matinada a punts de la Depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari