Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Sol i calma

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 22 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica a Tarragona. FONT: Meteo.cat

l Previsió per a avui

Cel serè en conjunt. Tot i així, durant el matí arribaran núvols a l'extrem nord-est del país. A partir de migdia es formaran intervals de núvols al litoral i prelitoral central i sud, a la Catalunya Central i al Prepirineu oriental que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A banda, hi haurà estrats baixos a la depressió Central fins a primeres hores del matí.

l Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, sobretot a l'interior. La temperatura màxima baixarà lleugerament, si bé quedarà semblant o en lleu ascens a punts de l'extrem sud del territori i de Ponent. La primera es mourà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 18 i 23 ºC al Pirineu, Prepirineu i l'Altiplà Central, i entre 20 i 25 ºC a la resta.

l Vent

Bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà, amb cops forts al nord del cap de Creus sobretot al final del dia quan es reforçarà. Al litoral, de matinada i al final del dia predominarà el terral fluix amb algun cop moderat, i la resta del dia bufarà vent de components nord i est entre fluix i moderat. A l'interior, el vent serà fluix i variable, amb predomini dels components sud i oest al centre del dia.

l Tendència per a demà

Cel serè a tot el país. A banda, hi haurà alguns estrats baixos de matinada a punts de la Depressió Central.

Temas

Comentarios

Lea También