Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Sol i fred

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 12 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general. Tot i així, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert per núvols baixos fins a mitja tarda i mig ennuvolat a partir d'aleshores; així com fins a migdia es formaran alguns núvols alts i mitjans a sotavent de la serralada. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud i a Ponent.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà de manera lleugera o puntualment moderada; tot i això, en algunes fondalades i zones arrecerades del vent serà semblant o lleugerament més baixa. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament. La mínima quedarà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, el Prepirineu, la depressió Central i el Prelitoral nord, entre -4 i 1 ºC a la resta del Prelitoral, i entre -1 i 4 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, i entre 8 i 13 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general, tot i que serà localment regular o dolenta per bancs de boira fins a mig matí a sobrevent del prelitoral sud i a l'Altiplà Central. A més, serà regular o puntualment dolenta al vessant nord del Pirineu fins a mitja tarda.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, tot i que serà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central, interior del quadrant nord-est, nord del litoral central i sud de la Costa Brava. Al nord del cap de Creus hi haurà cops forts i molt forts de tramuntana, mentre que a les terres de l'Ebre hi haurà ratxes fortes de mestral.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims en general. Tot i això, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert per núvols baixos; així com a sotavent de la serralada hi haurà bandes de núvols mitjans. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud i a Ponent.

Temas

Comentarios

Lea También