El Temps a Tarragona: Sol i temperatures baixes

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 24 d'octubre

23 octubre 2021 08:07 | Actualizado a 23 octubre 2021 08:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada arribaran núvols per la meitat nord del litoral i prelitoral que avançaran de llevant cap a ponent, fins a deixar el cel mig o localment molt ennuvolat a la meitat est a partir de mig matí. A la resta del país, en canvi, es mantindrà l'ambient assolellat.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, si bé a la meitat nord del litoral i prelitoral pujarà lleugerament. Per la seva banda, la màxima, serà semblant o lleugerament més baixa a la meitat est i similar o lleugerament més alta a la resta.

Pluja

A partir del matí són probables algunes precipitacions al litoral i prelitoral nord, i possibles a la resta de la meitat est a partir del migdia. Seran d'intensitat feble i acumularan quantitats minses, localment poc abundants al litoral i prelitoral nord.

Visibilitat

La visibilitat serà regular a punts elevats de la meitat nord del litoral i prelitoral a partir del matí i de la resta de la meitat est a partir del migdia. A la resta del país, en canvi, es mantindrà entre bona i excel·lent, si bé de matinada serà transitòriament regular per la presència de boirina a punts de la depressió Central.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable durant tota la jornada. Nogensmenys, al litoral hi haurà terral fluix fins a mig matí, mentre que durant la tarda predominarà el component nord i est entre fluix i moderat a la meitat nord del litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari