El Temps a Tarragona: Sol i temperatures estables

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 13 de desembre

12 diciembre 2021 09:12 | Actualizado a 12 diciembre 2021 11:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè en general, o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims al matí. A banda, hi haurà estrats baixos fins a mig matí i a partir del vespre a la depressió Central i a valls del Prepirineu i del prelitoral, que localment seran persistents a Ponent. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos a trams del litoral, especialment al sector central i sud, sobretot fins a migdia i a partir del vespre.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa; hi haurà inversió tèrmica matinal a l'interior. Oscil·larà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -2 i 3 ºC a la depressió Central, entre 0 i 5 ºC al litoral nord i al prelitoral, i entre 5 i 10 a la resta del litoral. La temperatura màxima baixarà lleugerament en general, si bé el descens serà localment moderat o acusat a Ponent; per altra banda, al litoral es mantindrà similar, mentre que ascendirà a alta muntanya. Rondarà entre 13 i 18 ºC al litoral, entre 3 i 8 ºC a Ponent i entre 11 i 16 ºC a la resta, puntualment més baixa a la vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general i excel·lent a alta muntanya; nogensmenys hi haurà bancs de boirina i boira matinals a la depressió Central i a valls del Prepirineu i del prelitoral, que podran persistir tota la jornada a Ponent.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'interior. Al litoral, predominarà el terral a l'inici i final del dia i s'imposarà el component sud entre fluix i moderat la resta del jorn.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè en general. Tot i això, hi haurà estrats baixos a la depressió Central, i a valls del Prepirineu i del prelitoral fins a mig matí i a partir del vespre, que localment seran persistents a Ponent. Independentment, es formaran alguns núvols baixos a trams del litoral durant el matí.

Comentarios
Multimedia Diari