El Temps a Tarragona: Sol i temperatures estables

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 26 de gener

25 enero 2022 12:03 | Actualizado a 25 enero 2022 12:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè arreu al llarg de tota la jornada, si bé hi haurà alguns estrats baixos a punts de Ponent fins a mig matí.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar. Pel que fa a la temperatura màxima, serà lleugerament més alta arreu, tret de punts de Ponent on serà similar o lleugerament més baixa. Hi haurà inversió tèrmica matinal i de nou a partir del vespre. La mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu, al Prepirineu i la depressió Central, entre -3 i 2 ºC al prelitoral i entre 0 i 5 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima se situarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, Prepirineu i la depressió Central i entre 10 i 15 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent, si bé serà entre regular i dolenta fins a mig matí a punts de Ponent i a l'interior de la vall de l'Ebre, i de forma més local a punts de la depressió Central i el nord-est. A Ponent, la boira és possible que sigui gebradora.

Vent

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre bufarà el terral al litoral. Bufarà fluix amb cops moderats, més reforçat a la desembocadura de l'Ebre fins a mig matí. La resta del jorn, el vent bufarà de component sud, sobretot de garbí fluix amb alguns cops moderats. A l'interior, el vent serà fluix i variable amb el predomini del component oest fluix a Ponent durant les hores centrals del dia.

Comentarios
Multimedia Diari