El Temps a Tarragona: sol i temperatures suaus

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 20 de febrer

19 febrero 2020 12:30 | Actualizado a 20 febrero 2020 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt durant la primera meitat del dia. A partir de mitja tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Se situarà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -1 i 4 ºC al Prelitoral i la depressió Central, i entre 3 i 8 ºC al litoral. Per altra banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la resta.

Vent

A ponent i litoral i prelitoral sud predominarà el vent de component oest d'intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort, malgrat que de matinada A l'inici i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral i tramuntana fluixa a l'Empordà. La resta del dia bufarà el component sud al litoral, entre fluix i moderat en general però amb algun cop fort al sud de la Costa Brava i al nord del litoral central. A la resta del territori, al centre del dia, bufaran els components oest i sud fluixos amb alguns cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè en general, tot i que de matinada hi haurà algun núvol baix a punts del litoral. A més, a partir de mitja tarda es podrà formar algun núvol baix, sobretot a la meitat nord del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari