El Temps a Tarragona: Temperatures cap a caiguda

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 3 de novembre

02 noviembre 2021 11:25 | Actualizado a 02 noviembre 2021 11:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat, localment cobert fins a primera hora del matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà d'oest a est. Malgrat això, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert tot el dia. A banda, a partir del final del matí a punts del quadrant nord-est creixeran nuvolades que deixaran el cel entre molt ennuvolat i cobert.

Precipitacions

De matinada s'espera precipitació feble i dispersa al quadrant nord-oest i al prelitoral, i n'és possible de manera aïllada a la resta del territori. A partir del matí se n'espera a la meitat est i a altres punts del Pirineu i Prepirineu, localment en forma de ruixat; a partir del vespre la precipitació tendirà a minvar. Localment la precipitació anirà acompanyada de tempesta, i és possible calamarsa o neu granulada al nord-est a la tarda. Independentment, al llarg de la jornada s'espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu baixarà dels 1.600 metres als 1.400 metres a la tarda, si bé en moments de xàfec podrà ser localment més baixa. Tot i això, al vessant nord del Pirineu al final del dia rondarà els 1.200 metres.

Temperatura

La temperatura serà lleugerament més baixa en general, si bé la màxima podrà baixar moderadament al quadrant nord-est i al vessant nord del Pirineu. La mínima se situarà entre 7 i 12 ºC al litoral i a la meitat sud del prelitoral i entre 2 i 8 ºC a la resta. Per la seva banda la màxima voltarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 14 i 19 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Malgrat tot, serà regular a cotes mitjanes del terç nord i del quadrant nord-est i en moments de ruixat. Independentment, a cotes mitjanes i altes del vessant nord del Pirineu serà dolenta.

Vent

Durant la matinada bufarà vent de component nord i oest, amb mestral a les Terres de l'Ebre moderat amb cops forts i algun de molt fort, i tramuntana al litoral de l'Empordà moderada amb cops forts. Amb tot, a partir de migdia hi haurà estones de vent fluix i variable al quadrant nord-est, així com a punts del nord de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari