El Temps a Tarragona: Temperatures fins a 36 graus a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 27 de juny

26 junio 2020 10:30 | Actualizado a 26 junio 2020 10:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel entre poc i mig ennuvolat al llarg del dia amb la circulació de núvols alts i alguns de mitjans. A banda, a partir de migdia creixeren nuvolades a punts de muntanya i n'arribaran per l'oest que al llarg de la tarda deixaran el cel puntualment molt ennuvolat en aquests indrets. Independentment, al litoral, sobretot als dos extrems, hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de més extensos al final del dia.

Pluja

De matinada no es descarta algun ruixat aïllat al terç oest i durant la tarda és probable a l'extrem nord del Pirineu i no es descarta a massís del Port. Serà d'intensitat feble o localment moderada i acumularà quantitats minses o poc abundants de precipitació. És possible que durant la tarda vaig acompanyat de tempesta.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta, tret del Pirineu on quedarà lleugerament més baixa. La màxima baixarà lleugerament al nord-est, quedarà semblant al Pirineu i litoral, i pujarà lleugerament a la resta. La mínima es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al litoral i entre 13 i 18 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre 31 i 36 ºC a Ponent, nord de la Ribera d'Ebre i la Catalunya Central, i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, puntualment empitjorarà a la tarda en moment de ruixat.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, mentre que al litoral bufarà el terral fluix, tret del nord de l'Alt Empordà on hi haurà intervals de vent de component nord entre fluix i moderat. A partir d'aleshores i fins al vespre dominarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est al litoral, prelitoral i resta de la meitat est i de component sud i oest a la resta de l'interior. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable arreu.

Tendència per a demà

De matinada i al llarg del matí circularan bandes de núvols mitjans que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, sobretot a la meitat nord. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya i n'arribaran per l'oest, en conjunt al Pirineu, Prepirineu, l'interior del quadrant nord-est i altres punts del terç oest el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat o localment cobert. Independentment, al litoral hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de nou al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari